GSI Outdoors perkulator, tre kopper [omtale]

Kaffe er best ute, helst brygget over åpen flamme. Men man bør helst ikke være utålmodig. Vil man gjøre prosessen enklere, kan man med fordel anskaffe seg en perkulator. Jeg gikk til anskaffelse av denne, fra GSI Outdoors.

Det vil jeg si er et godt kjøp. Den er svært enkel i bruk, man fyller vann til målestreken, kaffe – gjerne grovmalt – i medfølgende filter, og setter det hele på en varmekilde. Vannet presses gjennom kaffefiltret og renner ned i kannen igjen. I den blanke knotten på lokket, følger man med på prosessen og hvor sterk kaffen blir. Jo lengre man lar kaffen perkulere, jo sterkere blir den. Min personlige preferanse er ca fire minutter med perkulering. Kaffen blir svart, sterk og veldig varm.

Advertisements
Dette innlegget ble publisert i bushcraft, omtale, review. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s